Breakpoint Pre-workout

29,95

Energie nodig voor je workout en toch nog scherp zijn tijdens het trainen?

Veel pre-workouts beloven veel, maar geven weinig resultaten. D&D Break Point Pre-Workout is het tegenovergestelde; geen rare smaak, geen onbekende ingrediënten en geen valse claims. Elk ingrediënt is opgenomen voor een specifiek doel en wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek met de juiste dosis.

Bestel en pluk de vruchten ervan – train harder, langer en effectiever met D&D Break Point Pre-Workout.

Breakpoint pre-workout is een mix met wetenschappelijk bewezen actieve ingrediënten in de juiste concentraties die helpen om fysieke prestaties te verbeteren.

 

De belangrijkste ingredienten:

6 g  L-Citrulline  is een niet-essentieel aminozuur dat in het lichaam wordt omgezet L-arginine, waaruit enzymen daarna stiktofmonoxide (NO) vrijmaken. Stikstofmonoxide verwijdt bloedvaten en verhoogt daardoor mogelijk de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren tijdens krachttraining. Daarnaast zorgt het ervoor dat er minder spierverzuring plaatsvindt doordat er minder melkzuur wordt aangemaakt.

3,2 g Beta-alanine Bij training verlaagt de pH waarde in de spieren en treedt op een gegeven moment verzuring up. Het lichaam kan verzuring tijdelijk tegengaan door de vrijgekomen waterstofionen (H+) te neutraliseren (bufferen). Beta-alanine wordt in het lichaam omgezet in de stof carnosine. Carnosine is de stof die het lichaam kan gebruiken om te bufferen. Hoe meer Beta-alanine, hoe meer carnosine. Met meer carnosine wordt er beter gebufferd, en stel je verzuring uit.

300 mg Cafeïne Verbetert het cognitieve vermogen door verhoging van alertheid en reactiesnelheid. Daarnaast is bewezen dat het de beta-endorphine concentratie doet stijgen, wat tot gevolg heeft dat de pijngrens hoger wordt.

200 mg L-theanine L-theanine werkt samen met cafeïne om het cognitieve vermogen nog meer te verhogen. Daarnaast gaat het ‘het nerveuze gevoel’ dat vaak samen gaat met een hoge inname van cafeïne tegen. Hierdoor kan je optimaal gebruik kan maken van de positieve effecten van cafeïne zonder de negatieve bijwerkingen.

USP

  • De juiste wetenschappelijk bewezen hoeveelheden.
  • Hoge concentratie cafeïne samen met L-theanine
  • Heerlijke bessensmaak
Categorieën: ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Hulp nodig? App met ons